Voor elke activiteit een speciale tijdelijke tatoeage! Nu is het mogelijk om plaktattoos te verkrijgen welke licht geven in het donker (glow in the dark), een parfum verspreiden of zelfs blijven plakken op kleding. Alle tatoeages zijn gemaakt van veilige inkt.

Standaard tijdelijke tatoeage: Dit is de klassieke tijdelijke tatoeage welke iedereen kent. De tattoo onderscheid zich door de zeer lage prijs en wordt standaard geleverd met een full color opdruk (inclusief wit).

Glow-in-the-dark tijdelijke tatoeage: De tatoeage geeft licht in het donker! Door een speciale inkt aan de tijdelijke tatoeage toe te voegen is uw logo altijd te zien. Vooral in naarbijheid van blacklight is de tatoeage zeer opvallend. De glow in the dark tijdelijke tatoeage is bestelbaar vanaf 20.000 stuks met een levertijd van ongeveer vier tot vijf weken.

Fotochroom tijdelijke tatoeage: Deze tattoo geeft een bijzonder effect als u in de zon loopt, of juist uit de zon in de schaduw komt. Ideaal als waarschuwing voor kinderen! Leverbaar vanaf 20.000 stuks met een levertijd van vier tot vijf weken.

Temperatuur gevoelige plaktatoeage: De tijdelijke tatoeage veranderd van kleur zodra deze op de huid wordt aangebracht. Door temperatuurwisselingen is het mogelijk de plaktatoeage van kleur te laten veranderen. Leverbaar vanaf 20.000 stuks met een levertijd van vier tot vijf weken.

Parfum plaktatoeage: Uw tijdelijke tatoeage met geur! Door een geur aan de plaktatoeage toe te voegen wordt het mogelijk uw product niet alleen op te laten vallen met een beeldmerk maar ook met een goede geur. U kunt zelf uw parfum kiezen voor de tijdelijke tatoeage. Leverbaar vanaf 20.000 stuks met een levertijd van vier tot vijf weken.

Direct contact opnemen over de tijdelijke tatoeages
Onze Partners:

www.euro-logo.nl

www.wuppies.org

www.zadelhoesjes.eu